37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Guvernul planifică trei minivacanțe pentru 2017. Ce zile vor fi declarate libere

Guvernul planifică trei minivacanțe pentru 2017. Ce zile vor fi declarate libere

29.11.20161.836 views Unimedia.info
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Un nou proiect de lege privind zilele libere va fi discutat la Guvern. Astfel, pentru anul 2017 cabinetul de miniștri planifică încă trei minivacanțe.

Se propune ca zilele de 8 mai, 2 iunie și 1 septembrie să fie considerate zile de odihnă, iar zilele de 13 mai, 10 iunie și 9 septembrie  - zile de lucru.

În descrierea proiectului se menționează că salariații care în ziua declarată de odihnă încă nu se aflau în raporturi de muncă cu unitatea în cauză, salariații ale căror contracte de muncă erau suspendate la data respectivă, precum și cei care se aflau în concediu medical, de maternitate sau parțial plătit pentru îngrijirea copilului până la vârsta de trei ani, în concediu suplimentar pentru îngrijirea copilului până la vârsta de la trei la șase ani, în concediu de odihnă anual, în concediu neplătit și în concediu de studii nu au obligația de a se prezenta la serviciu în ziua declarată lucrătoare.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...