37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Guvernul a aprobat Planul de dezvoltare a Serviciului Fiscal de Stat pentru anii 2011-2015

Guvernul a aprobat Planul de dezvoltare a Serviciului Fiscal de Stat pentru anii 2011-2015

(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Guvernul a aprobat Planul de dezvoltare a Serviciului Fiscal de Stat pentru anii 2011-2015

 

La 14 decembrie 2010, Planul de dezvoltare a Serviciului Fiscal de Stat pentru anii 2011-2015 a fost aprobat de Guvern. Acest plan constituie un document complex, care determină priorităţile de dezvoltare a procesului de administrare fiscală în Republica Moldova, stabileşte obiective generale şi specifice, necesare pentru realizarea acestor priorităţi.

La elaborarea Planului s-au luat în consideraţie, atît documentele naţionale de dezvoltare strategică, precum Strategia Naţională de Dezvoltare, cît şi cele mai bune practici internaţionale şi naţionale din ultimii ani din acest domeniu şi recomandările FMI.

Prin realizarea acţiunilor enunţate în Plan se tinde spre o administrare fiscală modernă şi eficientă, capabilă să ofere servicii şi asistenţă bazate pe tehnologii informaţionale performante; reducerea costurilor şi a timpului necesar onorării obligaţiilor fiscale prin automatizarea proceselor; ridicarea profesionalismului angajaţilor fiscali şi consolidarea respectului şi încrederii contribuabililor.

În viitorul apropiat IFPS va prezenta documentul dat pentru informarea publicului larg.

 

Comentarii

  1. Adrian spune:

    Speram ca Fiscul se va schimba spre binele nostru

  2. ghenadie negara spune:

    ….. binele tuturor, insa unde se incepe binele unora se termina binele altora.

  3. Adrian spune:

    Evident ca spre binele contribuabililor :))))

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...