37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Graficul controalelor de stat asupra rezidenților parcurilor industriale pentru sem. II 2018

Graficul controalelor de stat asupra rezidenților parcurilor industriale pentru sem. II 2018

28.03.20181.088 views Particip.gov.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ministerul Economiei și Infrastructurii a propus spre dezbateri publice proiectul Hotărârii de Guvern pentru aprobarea Graficului controalelor de stat asupra rezidenților parcurilor industriale pentru sem. II a.2018.

Drept temei la elaborarea acestui proiect a servit lit. f), alin. (1), art. 12 din Legea cu privire la parcurile industriale, care prevede că în vederea optimizării controalelor de stat asupra activității rezidenților parcurilor industriale, anual la solicitarea instituțiilor de control se aprobă prin hotărîre de Guvern graficul controalelor de stat planificate.

Astfel, în baza evaluării riscurilor a celor 63 agenți economici, rezidenți ai parcurilor industriale, Serviciul Vamal a solicitat supunerea controlului prin audit post-vămuire a 2 agenți economici:

IM „Elektromanufacturing" SRL, rezident al PI „Răut";
SRL „T.B. Fruit", rezident la PI „Edineț".

În afară de aceasta, Serviciul Fiscal de Stat, ca urmare analizei de risc, a solicitat ca Graficul controalelor să fie suplinit cu doi agenți economici, rezidenți ai PI:

SRL „T.B. Fruit", rezident la PI „Edineț";
AP „BAOBAB" SRL, rezident al PI „Tracom".

Graficul poate fi consultat aici.

Persoane responsabile
Ion Răuleț, consultant principal al Direcției politici economice și mediul de afaceri, tel. 250-673, e-mail: ion.raulet@mei.gov.md.

Data limită pentru comentarii: 17.04.2018
Proiectul și nota informativă.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...