37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Grăbește-te să te înscrii la cea de-a III-a ediție a Conferinței „Legislația Muncii”

Grăbește-te să te înscrii la cea de-a III-a ediție a Conferinței „Legislația Muncii”

25.03.20161.352 views HR Portal
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Cel mai important eveniment de talie națională din domeniul HR - Conferința „Legislația Muncii" a ajuns la cea de-a III-a ediție. Evenimentul este organizat de HR Portal și se va desfășura  pe 31 martie, la Summit Events (str. Tighina, 49/3, sala New York).

De această dată, HR Portal vine cu un nou concept actualizat: realizarea workshop-urilor practice, interactive și abordarea temelor nu doar prin prisma legislației  muncii, dar și din perspectiva managmentului resurselor umane. Pentru că s-a bucurat de succes la primele ediții, acum evenimentul își propune să reunească peste 100 de participanți, specialiști ai departamentelor de resurse umane, contabili, juriști, liber profesioniști în domeniul resurselor umane și legislația muncii, ONG-uri, reprezentanții Confederațiilor Naționale a sindicatelor și patronatelor, dar și reprezentanții din cadrul Ministerului Muncii.

În cadrul conferinței, vor fi abordate teme de actualitate și de mare importanță în acest moment, iar cei care vă vor ghida și vă vor răspunde la întrebări vor fi cei mai experimentați profesioniști în legislația muncii. Printre speakeri se numără Dumitru Stăvilă, directorul Inspectoratului de Stat al Muncii, Mihail Guzun, doctor în științe tehnice, conferențiar universitar, auditor-șef al organismului de certificare romano-italian „Rina Simtex".

Teme:

  • Rotația angajaților: oportunități oferite de legislația muncii
  • Rotația angajaților: istorii de succes
  • Workshop: „Implementarea rotație. Puterea celor 3
  • Rebutul din contul angajatului: studii de caz
  • Calculul sporurilor pentru condiții nocive de muncă. Prevederile actuale în legislație și strategii de viitor
  • Tehnici modern de evаluare a personalului versus atestarea
  • Normarea muncii. Avantaje pentru planificarea resurselor umane. Aspecte teoretice Workshop- „Metode de normare. Aplicarea practică pentru diverse funcții"
  • Noi modificări la Codul Muncii: necesitatea de ajustare la Acordul de Asociere
  • Răspunderea material și recuperarea prejudiciului. Studii de caz.

Astfel, dacă doriți să vă îmbunătățiți competențele în domeniul resurselor umane, să aplicați cu succes modificările ce urmează a fi operate în legislația muncii, atunci nu ezitați să participați la Conferința „Legislația Muncii ediția a III-a".

1049 lei - Înregistrare până la 21 martie
Înregistrarea după 21 martie -1249 lei

Pentru mai mulţi angajați de la aceeași companie se aplică sistem de reduceri.

Pentru mai multe detalii, agenda evenimentului și înscrieri accesați pagina - http://hrportal.md/conferintalm2016/

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...