37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   FMI: Căderea economiei ruse se va reflecta asupra economiilor statelor CSI

FMI: Căderea economiei ruse se va reflecta asupra economiilor statelor CSI

20.01.2016468 views Bani.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Experții Fondului Monetar Internațional au redus prognozele pentru creșterea Economică a Federației Ruse pentru anul 2016. Acest lucru se va reflecta și asupra economiilor statelor CSI.

Potrivit noii versiuni a prognozei, publicată astăzi pe site-ul FMI, pe parcursul anului curent creșterea economică a Rusiei se va contracta cu 1 la sută și nu cu 0,6%, după cum se spunea anterior.

În document se precizează că economia Rusiei va continua recesiunea din cauza prețurilor mici la produsele de petrol și sancțiunilor din vest, dar și că această scădere se va reflecta și asupra economiilor statelor membre a Comunității Statelor independente.

Creșterea medie a economiilor CSI, cu excepția Federației Ruse, va fi de 2,5 la sută, cu 0,3% mai puțin decât era arătat în prognoza anterioară a Fondului Monetar Internațional.

În anul 2017, economia Federației Ruse, potrivit prognozelor Fondului Monetar Internațional, va reveni la o creștere de 1 la sută, ceea ce va duce ca sporul mediu al economiilor statelor membre CSI va fi de 3,2%.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...