37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Fiscul reia ciclul de seminarii pentru studenţii instituţiilor superioare de învaţămînt

Fiscul reia ciclul de seminarii pentru studenţii instituţiilor superioare de învaţămînt

29.10.2011953 views Serviciul Fiscal de Stat al RM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Fiscul reia ciclul de seminarii pentru studenţii instituţiilor superioare de învaţămînt

 

Începînd cu 1 noiembrie 2011, Serviciul Fiscal de Stat în conlucrare cu Ministerul Educaţiei va relua ciclul de seminarii cu tematica „Neadmiterea cazurilor de racolare a tineretului în scheme de evaziune fiscala” destinate studenţilor din instituţiile superioare de învatamînt. Amintim ca scopul acestor seminarii constă în informarea tinerilor despre pericolul la care pot fi supuşi ca urmare a racolării lor şi implicării în scheme frauduloase.

Ciclul dat va cuprinde 15 instituţii superioare de învaţămînt şi se va desfăşura pe întreaga durata a lunii noiembrie. Studenţii vor fi informaţi despre cursele întinse şi urmările care survin în urma participării la activităţi ilicite de fraudare a bugetului. Tinerii vor fi familiarizaţi cu fraudele comise de aşa-zisele întreprinderi-fantomă şi cu aşa noţiuni precum: spălarea banilor, evaziunea fiscală, pseudoactivitatea întreprinderii etc.

Comentarii

  1. maiaana4 spune:

    Ideia e buna.
    Ar fi cazul sa fie afisate si graficul petrecerii seminarelor. Am absolvit deja ASEM-ul, insa as vrea sa ascult aceste cursuri.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...