37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Fiscul promite să fie mai bun cu agenţii economici în anul curent, dar şi că va reduce numărul oficiilor teritoriale

Fiscul promite să fie mai bun cu agenţii economici în anul curent, dar şi că va reduce numărul oficiilor teritoriale

10.02.20121.293 views 24h.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Fiscul promite să fie mai bun cu agenţii economici în anul curent, dar şi că va reduce numărul oficiilor teritoriale

 

În anul curent Fiscul va reduce numărul controalelor totale, dar le va mări pe cele operative la agenţii economici care nu se vor conforma benevol legii, a anunţat Serviciul Fiscal de Stat.

În anul curent Fiscul urmează să implementeze etapa a treia de impozitare a bunurilor imobile reieşind din valoarea estimată, să elaboreze mecanismul privind introducerea impozitării inverse la plătitorii de TVA, precum şi să reglementeze tranzacţiile efectuate prin zonele off shore.

De asemenea, în anul curent urmează să înceapă şi reforma de reorganizare a Serviciului Fiscal de Stat, care prevede că până în anul 2015 din 25 de oficii teritoriale vor rămâne doar opt oficii regionale. Tot în anul curent va începe şi descentralizarea administrării fiscale în raport cu administraţia publică locală prin crearea serviciilor de colectare a impozitelor şi taxelor locale în cadrul primăriei municipiului Chişinău şi Bălţi.

Comentarii

  1. ghenadie negara spune:

    sa vajute dumnezeui, ptr ca prin prisma ultimilor evenimente (dicizia CC asupra soartei instantelor economice) nu mai cred minik in tara asta necajita.

  2. Adrian spune:

    imi vine greu sa cred si eu in asa ceva

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...