37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Fiscul efectuează verificări operative la agenţii economici care produc şi/sau comercializează mobilă

Fiscul efectuează verificări operative la agenţii economici care produc şi/sau comercializează mobilă

19.08.2011968 views Serviciul Fiscal de Stat al RM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Fiscul efectuează verificări operative la agenţii economici care produc şi/sau comercializează mobilă

 

În perioada 8 – 9 august curent, angajaţii Serviciului Fiscal de Stat au efectuat controale operative la agenţii economici care produc si comercializează mobilă. În rezultatul acţiunilor întreprinse, au fost verificaţi 16 agenţi economici, încălcări fiind stabilite la 12 contribuabili, respectiv, calculate sancţiuni fiscale în suma de 66 000 lei şi sancţiuni contravenţionale în suma de 27 000 lei.

Atenţionăm că Serviciul Fiscal de Stat nu are ca scop sancţionarea contribuabililor, dar educarea lor în spiritul conformării benevole.

În acest sens, aducem spre cunoştinţă tuturor agenţilor economici că în timpul apropiat astfel de măsuri vor mai fi întreprinse de către angajaţii Serviciului Fiscal de Stat. Verificărilor operative vor fi supuşi atît agenţii economici, care nu se conformează legislaţiei, cît si cei care înca nu au fost supuşi verificării şi practica producerea si/sau comercializarea mobilei.

Reiteram că orice consumator este în drept să solicite bonul de casa, iar Serviciul Fiscal de Stat va informa şi în continuare opinia publică despre rezultatele efectuării controalelor.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...