37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Fiscul continuă verificările operative la agenţii economici din raza mun. Chişinău

Fiscul continuă verificările operative la agenţii economici din raza mun. Chişinău

18.04.2011995 views Seviciu Fiscal de Stat al RM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Fiscul continuă verificările operative la agenţii economici din raza mun. Chişinău

 

În scopul monitorizării procesului de comercializare legală a produselor şi mărfurilor social importante, cît si neadmiterii majorării nefondate a preţurilor, Serviciul Fiscal de Stat continuă efectuarea verificărilor operative.

Astfel, pe parcursul trimestrului I al anului 2011 funcţionarii fiscali au efectuat 975 controale operative privind utilizarea maşinilor de casă şi control, corectitudinea formării preţurilor, etc., 658 controale din numărul total fiind rezultative. Ca rezultat, au fost calculate sancţiuni fiscale în mărime de circa 2,8 mln lei. Totodată, în perioada menţionată au fost întocmite 346 procese-contravenţionale, fiind aplicate amenzi în sumă de 339,4 mii lei.

 

Comentarii

  1. Denis spune:

    Ce ar insemna un „control rezultativ”?
    Va bucurati de rezultate mari? Adica, cu cat mai multe fraude sunt comise de catre agentii economici sau de comerciantii ilegali, cu atat mai bine?
    Aceasta expresie reprezita esenta sistemului financiar public moldovean – nu dezradacineaza, ci inradacineaza frauda, doar din cauza ca se da cu foarfeca pe varfuri.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...