37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Finanţele au găsit resurse pentru completarea bugetului. Vor taxa transportatorii de colete

Finanţele au găsit resurse pentru completarea bugetului. Vor taxa transportatorii de colete

28.02.20121.234 views ECOnomist.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Finanţele au găsit resurse pentru completarea bugetului. Vor taxa transportatorii de colete

 

Ministerul Finanţelor a elaborat şi prezintă spre examinare şi avizare proiectul Hotărîrii de Guvern cu privire la aprobarea proiectului de lege cu privire la modificarea unor acte legislative, în partea ce ţine de introducerea licenţierii activităţii privind transportarea coletelor internaţionale neînsoţite de către persoane autorizate.

Potrivit unei note a ministerului, proiectul de lege a fost elaborat în vederea combaterii unor mecanisme infracţionale organizate în ce priveşte transportarea coletelor internaţionale neînsoţite de persoane autorizate (împuternicite) în acest sens şi legalizării acestui gen de activitate, precum şi monitorizarea livrărilor de mărfuri respective şi perceperea drepturilor de import/export aferente acestora.

Ministerul speră că proiectul „va contribui direct la suplinirea bugetului de stat, va exclude situaţii corupţionale şi va diminua schemele frauduloase de transportare pe cale rutieră a bagajului internaţional neînsoţit”.

Comentarii

  1. V.I. spune:

    Degraba vor impozita aierul,pe care il rasulflam-e o „sursa de venit” in bujet-considerabila!!! Atita bucurie mai aveau neamurile celor plecati peste hotare,ca,macar,primind colete de la dinsii-vor putea supravetui in tarisoara aceasta!!! Dar,acum ,cum se primeste-vor deveni aceste colete,ca marfa de export-import???!!!! Cum ar fi in limba rusa- Бред полнейший!!!

  2. mari spune:

    mai bine ati legaliza transportul de pasageri si colete, ca sa nu aiba probleme persoanele care lucreaza in acest domeniu nici in MD dar nici in Europa, sa poata lucra si in Europa legal, dar din pacate sint amendati si la noi p/u acest gen de activitate dar si in Europa, mai faceti ceva si in folosul persoanelor care lucreaza, va ginditi numai la buget si la buzunarele voastre, deaceea persoanele destepte fug din tara minunilor cit mai departe. nimic nu se face p/u oameni…..

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...