37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Filat: Şeful FISC-ului, Nicolae Platon, va fi demis!

Filat: Şeful FISC-ului, Nicolae Platon, va fi demis!

03.08.20121.178 views Unimedia.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Filat: Şeful FISC-ului, Nicolae Platon, va fi demis!

După vizita sa la Ministerul Finanţelor, premierul Vlad Filat a anunţat în urmă cu câteva minute că Nicolae Platon, şeful Inspectoratul Fiscal Principal de Stat, va fi demis. În cadrul intervenţiei pentru presă, prim-ministrul s-a declarat nemulţumit de administrarea fiscală, spunând că este loc de mai bine. „Domnul Platon va fi demis, însă va continua să activeze în continuare în alt post. Urmează să vedem unde, pentru că are capacități”, a conchis sursa.

 

Potrivit lui Filat, în ultima perioadă încasările au scăzut cu 6%, iar impozitele nu ajungeau în bugetul de stat.

„Noul
şef al Inspectoratului Fiscal de Stat va fi desemnat ulterior, în urma consultărilor din cadrul Ministerului Finanţelor”, a anunţat ministrul Veaceslav Negruţa. Potrivit acestuia, în ultimele şase luni s-a atestat o creştere economică de 1%.

Comentarii

  1. Ciobanu Veaceslav spune:

    Am avut cea mai mare placere sa-l ascult pe Dl Platon la diferite conferinte, sedinte, sa aud parerea si altor oameni despre activitatea Dlui. Dupa mine, a fost un sef bun. Altii din sistemul dat au meritat cu mult mai mult demisia. Dlui a incercat in unele domenii sa initieze reforme, sa faca acitivitatea Serviciului fiscal mai transparenta. A fost un om din afara sistemului (IFS) si sistemul la respins. IFS va putea fi reformat numai de o persoana din afara sistemului.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...