37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Felicitare cu prilejul aniversării a 23 ani de la crearea Serviciul Fiscal de Stat

Felicitare cu prilejul aniversării a 23 ani de la crearea Serviciul Fiscal de Stat

01.07.20131.266 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Felicitare cu prilejul aniversării a 23 ani de la crearea Serviciul Fiscal de Stat

Stimaţi lucrători ai Serviciului Fiscal de Stat,

Cu prilejul aniversării a 23 ani de la crearea Serviciul Fiscal de Stat vă adresez cele mai sincere felicitări şi urări de bine.

23 ani nu este o perioada atît de îndelungată de timp pentru Serviciul Fiscal de Stat, însă suficientă pentru a fi vizibile realizări remarcabile în domeniul administrării fiscale.

 Odată cu iniţierea procesului de  reformă fiscală au fost obţinute rezultate notabile în administrarea veniturilor bugetare, fiind implementate în acest scop  o serie de programe performante ce țin de domeniul informațional. De asemenea, au fost create structuri noi, menite să optimizeze întreaga activitate a serviciului.

Rezultatele ce țin de reformele economice și sociale, promovate la moment în Republica Moldova, depind în mare măsură de profesionalismul, competența, talentul, spiritul inovațional, precum și de capacitățile organizatorice și practice, pe care le-a demonstrat efectivul SFS în administrarea fiscală și asigurarea încasărilor la buget, sarcini de maximă importanță necesare pentru formarea unui echilibru financiar în societate.

Odată cu respectarea principiilor fundamentale, și anume integritatea, obiectivitatea, legalitatea, confidențialitatea, competența, se va ajunge în mod cert la realizarea obiectivului scontat de creștere a încrederii contribuabililor în autoritatea fiscală și a prestigiului controlului fiscal. Sunt convins că veți aplica și în continuare toate cunoștințele, demonstrînd multă responsabilitate, luînd în considerație faptul că, odată cu exprimarea dorinței de aderare  a Republicii Moldova la UE, este necesar depunerea eforturilor susținute în vederea ajustării legislației fiscale la cerințele Uniunii Europene. Însă, prioritar rămîne a fi asigurarea părții de venituri la buget, crearea condițiilor optimale pentru desfășurarea activității economice a contribuabililor și stabilirea unui parteneriat real și a unui climat de încredere. Astfel spus, onorarea obligațiilor fiscale să nu constituie o povară pentru contribuabili care se conformează benevol, integral și în termen, iar frauda și evaziunea fiscală, ca mijloace de îmbogățire în detrimentul statului și contribuabililor onești, să se păstreze la nivelul unor parametri cît mai reduși.

Urez tuturor sănătate, fericire, optimism și noi realizări în activitate întru bunăstarea și prosperarea țării, cu ocazia sărbătorii noastre profesionale şi consemnez travaliul imens pe care îl faceţi continuu.

Cu respect,            

Ion PRISĂCARU,

Şef al IFPS       

Comentarii

  1. La multi ani fiscul spune:

    Sa fiti mai blinzi cu contribuabilii, si doamne sa va tineti de cuvint D-nu Prisacaru si sa faceti totul ce ati promis

  2. Svetlana spune:

    La multi ani! Si sa nu uitati cum s-a zis recent, Serviciul fiscal tb sa fie in serviciul contribuabililor si nu invers!
    La multi ani!

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...