37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Fără taxe! Cum poți afla informații despre întreprinderile din Republica Moldova

Fără taxe! Cum poți afla informații despre întreprinderile din Republica Moldova

24.10.20141.543 views Agora.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Fără taxe! Cum poți afla informații despre întreprinderile din Republica Moldova

Informația cu privire la întreprinderile din Moldova a fost făcută publică pe portalul datelor deschise. Până acum, accesul la această informație cu caracter public era limitat, iar pentru obținerea ei solicitanții trebuiau să achite o taxă ce varia între 36 și 540 de lei în funcție de tipul și termenul de obținere a informației. 

Informația a fost ordonată într-un fișier Excel și cuprinde denumirea, domeniile de activitate a întreprinderilor comerciale din Republica Moldova, datele de contact, data înregistrării, lista conducătorilor și sediul acestora pentru toate entitățile înregistrate la Camera Înregistrării de Stat. Datele însă nu cuprind și Gospodăriile Țărănești, înregistrarea cărora se efectuează de autoritățile publice locale, precum și datele cu caracter personal. Informațiile urmează să fie actualizate cel puțin lunar.

Amintim că inițiativa a fost discutată anterior în cadrul Consiliului economic al prim-ministrului. În Republica Moldova sunt înregistrate circa 150 000 întreprinderi. Informația făcută publică poate fi descărcată aici.

Comentarii

  1. Pentru spune:

    NU sint toate firmele!!! Lista este incopleta

  2. Andrei spune:

    Informatia nu este plina, nu sint colonite cu domeniile de activitate a întreprinderilor si datele de contact

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...