37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Executivul a aprobat listele proiectelor de asistenţă, care beneficiază de facilităţi fiscale

Executivul a aprobat listele proiectelor de asistenţă, care beneficiază de facilităţi fiscale

17.05.2011803 views 24h. md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Executivul a aprobat listele proiectelor de asistenţă, care beneficiază de facilităţi fiscale

 

Guvernul a aprobat la 16 mai, listele proiectelor de asistenţă tehnică, a împrumuturilor şi granturilor externe care vor beneficia de facilităţi fiscale la livrările de mărfuri şi servicii.

Potrivit deciziei Executivului, în anul curent, de facilităţi fiscale la livrarea mărfurilor şi serviciilor vor beneficia mărfurile şi serviciile livrate în cadrul a 227 de proiecte de asistenţă tehnică în derulare şi a 38 de împrumuturi şi granturi oferite Guvernului Republicii Moldova sau acordate cu garanţie de stat.

Potrivit legislaţiei în vigoare, livrările de mărfuri şi servicii efectuate pe teritoriul R. Moldova în cadrul proiectelor de asistenţă tehnică şi a împrumuturilor şi granturilor, acordate Guvernului Republicii Moldova sau cu garanţie de stat, din contul împrumuturilor organismelor financiare internaţionale, din contul granturilor acordate instituţiilor finanţate de la buget şi destinate realizării proiectelor de asistenţă investiţională sunt scutite de plata TVA, a impozitului pe venit, accizelor şi taxelor vamale.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...