37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Evenimentul – „Provocări pe piaţa muncii”

Evenimentul – „Provocări pe piaţa muncii”

04.11.20111.113 views Infomarket.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Evenimentul – „Provocări pe piaţa muncii”

 

Peste 60 de companii au participat la evenimentul cu tema „Provocări pe Piaţa Muncii”, organizat de PriceWaterHouseCoopers.

La eveniment au participat Directori Executivi ai companiilor, Manageri HR şi Financiari, precum şi reprezentanţi ai Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, precum şi ai Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. În cadrul acestui eveniment au fost discutate principalele provocări ale pieţii muncii din Moldova în anul 2011, precum şi tendinţele pe plan internaţional.

Experţii PwC Moldova au facut o prezentare generala ai au discutat principalele evoluţii macroeconomice în economia Moldovei şi au analizat impactul acestora asupra veniturilor anuale/ nivelului salarial în ultimii 5 ani. În cadrul evenimentului a fost anuntata lansarea Studiului salarial şi de beneficii - PayWell Moldova, realizat de către PwC Moldova al cincilea an consecutiv. In acest an, in proiectul PayWell Moldova participa un număr record de companii participante – 30 de companii, cu peste 17 mii de angajaţi.

Comentarii

  1. Contabil spune:

    Nu cred ca este destul de relevant acest studiu, deoarece sint incluse numai 30 de companii si practic toate care lucreaza la alb si cele internationale

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...