37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Eveniment GRATUIT pentru antreprenori! AFLĂ cum îți poți promova afacerea pe piața din China

Eveniment GRATUIT pentru antreprenori! AFLĂ cum îți poți promova afacerea pe piața din China

22.01.20151.490 views Bani.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în colaborare cu Ambasada Republicii Populare Chineze în Republica Moldova invită antreprenorii să participe  la masa rotundă cu genericul „Oportunităţile de promovare a produselor moldoveneşti în China". Evenimentul va avea loc pe data de 30 ianuarie 2015, la orele 14:00, în Sala Mică al CEI „Moldexpo".

Unul din principalele obiective ale acestui eveniment constă în prezentarea „Târgului de Comerţ şi Investiţii: China - Ţările din Europa Centrală şi de Est - CEEC Fair 2015", care va avea loc în perioada 9-12 iunie, în oraşul Ningbo.

„CEEC Fair 2015" este un târg internaţional specializat pe produsele de larg consum şi oferă participanţilor din ţările din Europa Centrală şi de Est, posibilitatea de a promova produsele şi serviciile în China. Totodată, „CEEC Fair 2015" oferă posibilitatea creării unor platforme de cooperare eficientă cu reprezentanţii business-ului chinez.

Cei interesați de participare la masa rotundă cu genericul„Oportunităţile de promovare a produselor moldoveneşti în China", rugăm să remiteţi formularul completat pînă pe data de 29 ianuarie 2015 inclusiv. Pentru informaţii suplimentare şi confirmări, vă puteţi adresa la Direcţia Relaţii Internaţionale şi Evenimente de Afaceri din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova; tel: 022 23 87 70; 022 22 13 91. Persoană responsabilă: Viorel Eremia.

Comentarii

  1. Igor Goreacii spune:

    Super. Trebuie de participat. Ms de info Șef 🙂

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...