37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Directorul SFS în dialog cu reprezentanții Industriei Muzicale din Moldova

Directorul SFS în dialog cu reprezentanții Industriei Muzicale din Moldova

24.07.2017796 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Directorul Serviciul Fiscal de Stat, Serghei Pușcuța, s-a întrunit cu reprezentanții A.O. "Asociația Națională a Industriei Muzicale din Republica Moldova" (ANIM). Întrunirea a avut loc, la data de 22 iulie 2017, în incinta Serviciului Fiscal de Stat (Constantin Tănase 9).

La reuniune au participat directorul SFS, dar și șefi de direcții din cadrul SFS, ANIM fiind reprezentată de Vlad Constandoi, Arcadie Spoială și Iurie Badicu.

Discuțiile s-au axat pe diverse subiecte ce țin de conformarea persoanelor care prestează servicii în domeniul artei: modalitățile de conformare a contribuabililor din segmental de artă, metodele de estimare a veniturilor acestora, conformarea retroactivă, perioada și modalitatea și perioada de funcționare a patentei și alte subiecte.

În acest context, directorul SFS a venit cu un set de recomandări și informații detailate cu privire ca conformarea contribuabililor care prestează servicii artistice, evidențiind beneficiile și oportunitățile acestui proces.

La finele reuniunii, reprezentanții INIM au mulțumit SFS pentru receptivitate și transparență, menționând că vor organiza la rândul său reuniuni cu reprezentanții industriei muzicale din țară, în cadrul cărora le vor explica subtilitățile discutate. Totodată, părțile au stabilit asupra unei oportunități de creare a unui proiect de lege care ar facilita procesul de conformare.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...