37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Devizul de venituri şi cheltuieli ale fondurilor AOAM pentru 2018, aprobat de Consiliul de administraţie al CNAM

Devizul de venituri şi cheltuieli ale fondurilor AOAM pentru 2018, aprobat de Consiliul de administraţie al CNAM

28.12.2017794 views CNAM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Consiliul de administraţie al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină a aprobat în cadrul şedinţei de marţi, 26 decembrie, devizul de venituri şi cheltuieli ale fondurilor AOAM pentru anul 2018.

Astfel, fondurile respective au fost aprobate la venituri şi cheltuieli în sumă de peste 6 miliarde 659 de milioane de lei, fără deficit. În comparaţie cu anul 2017, este planificată majorarea veniturilor în fonduri cu 8,4% şi a cheltuielilor - cu 6,8%.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, membrii Consiliului de administraţie al companiei au aprobat şi redistribuirea, pentru anul curent, a mijloacelor financiare între subprogramele fondului destinat achitării serviciilor medicale curente (fondul de bază).

Astfel, în conformitate cu art. 8 din Legea fondurilor AOAM pe anul 2017, volumul cheltuielilor pentru medicamentele compensate a fost majorat cu 1 mln 428 de mii lei, în limita sumei prevăzute la subprogramul „Asistenţă medicală primară".

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...