37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Deschiderea Centrului de informare şi conectare în oraşul Comrat

Deschiderea Centrului de informare şi conectare în oraşul Comrat

03.11.2011921 views Servicii fiscale electronice
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Deschiderea Centrului de informare şi conectare în oraşul Comrat

 

Potrivit Planului de instruire şi conectare a contribuabililor întru executarea art.187, alin (21) din Codul fiscal, la data de 31 octombrie curent a început deservirea subiecţilor impunerii cu TVA din oraşul Comrat. Pentru a conecta în scurt timp la serviciul „Declaraţie electronică” circa 350 de agenţi economici, Î.S. ”Fiscservinform” a organizat 4 locuri de munca pentru specialiştii întreprinderii, care vor activa în perioada 31 octombrie - 25 noiembrie anul curent.

Contribuabilii urmează a fi deserviţi, conform unui grafic, de luni pînă vineri între orele 08:00 şi 17:00. Ziua de vineri însă, este dedicată cursurilor de instruire adiţională a agenţilor economici care au primit deja semnătura electronică de autentificare fiscală.

Ţinem să menţionăm că subiecţii impunerii cu TVA din regiunea respectivă, care nu se vor prezenta în perioada specificată pentru a încheia acordul de utilizare a serviciului „Declaraţie electronică”, vor fi nevoiţi pînă la sfîrşitul anului 2011 să primească semnătura în Centrele de instruire şi conectare din mun. Chişinău.

Aducem la cunoştinţă că oficiul de conectare este instituit în incinta Direcţiei administrării fiscale Comrat din cadrul Inspectoratului Fiscal de Stat pe U.T.A. Găgăuzia, situată pe adresa str. Comsomolului 20, bir.4.

Pentru orice informaţii suplimentare puteţi apela cu încredere Centrul de Instruire şi Conectare din or. Comrat la nr. de tel. (298)2-53-55 sau la Centrul de Asistenţă şi Contact al Î.S. “Fiscservinform” - (022)82-22-22.

Comentarii

  1. Adrian spune:

    Am incheiat contractul, am primit acces, mi-a placut ca pot sa vad fisa in orice moment. Numai ca este rau ca nu poti vedea miscarile pe fiecare impozit separat, sper ca pe viitor se va putea face si aceasta.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...