37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Deschiderea Centrului de informare şi conectare în Bălţi

Deschiderea Centrului de informare şi conectare în Bălţi

18.10.2011855 views Servicii fiscale electronice
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Deschiderea Centrului de informare şi conectare în Bălţi

 

La data de 10 octombrie curent a început, deservirea subiecţilor impunerii cu TVA din mun. Bălţi. Pentru eliberarea semnăturilor electronice de autentificare şi semnarea acordului, s-au deplasat la faţa locului 5 specialişti ai Centrului de asistenţă şi contact din cadrul Î.S. „Fiscservinform”.

Deservirea celor 1300 contribuabili este preconizată până la finele lunii noiembrie în regimul de lucru luni-vineri între orele 08:00 şi 17:00. Ţinem să specificăm că agenţii economici vizaţi care nu se vor prezenta în perioada respectivă pentru a încheia acordul de utilizare a serviciului „Declaraţie electronică”, vor fi nevoiţi pînă la sfîrşitul anului 2011 să primească semnătura digitală pe adresa mun. Chişinău, str. Ştefan cel Mare 162, of.220.

Menţionăm că şi în Bălţi vor avea loc cursuri de instruire cu privire la utilizarea serviciului „Declaraţie electronică”, însă acestea se vor petrece în fiecare zi de vineri. Tot această zi va fi dedicată conectării contribuabililor reprogramaţi.

Aducem la cunoştinţă că oficiul de conectare este instituit în incinta Inspectoratului Fiscal teritorial Bălţi, et. 3. Pentru orice informaţii suplimentare puteţi apela cu încredere Centrul de Instruire şi Conectare din mun. Bălţi la nr. de tel. (231)5-22-75 sau la Centrul de Asistenţă şi Contact al Î.S. “Fiscservinform”, formînd (022)82-22-22.

Comentarii

  1. sarm spune:

    Bravo! Sunteti super!!!!

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...