37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Declarația precompletată – o facilitate oferită contribuabililor

Declarația precompletată – o facilitate oferită contribuabililor

11.03.20162.223 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat vă informează că, începînd cu 10 martie 2016 aveţi posibilitatea de a facilita de formularul Declaraţiei precompletate, adresîndu-vă la oficiile fiscale teritoriale, cu buletinul de identitate. În cazul în care dispuneţi de semnătura digitală, puteţi vizualiza Declaraţia cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2015 accesînd cabinetul personal pe portalul www.fisc.md.

Vă reamintim că în cazul în care doriți să prezentați Declaraţia pe suport hîrtie - puteți să vă adresați la orice organ fiscal, indiferent de locul de reședință, care în perioada 19 - 25 martie 2016 vor avea un program extins de activitate.

În atenţia contribuabililor persoane fizice, care dețin semnătura mobilă, buletin de identitate electronic sau semnătură digitală, puteți beneficia de serviciile fiscale electronice prin intermediul sistemului de autentificare și control al accesului MPass, prin următorul link, fără a vă prezenta la Î.S. "Fiscservinform".

Notă: Pentru informaţii suplimentare cu privire la depunerea Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2015, recomandăm să accesați următorul link: „25 martie - termenul-limită de prezentare a Declarației și achitare a impozitului pe venit de către persoanele fizice rezidente".

Comentarii

 1. Super contabil spune:

  Ii bine sistema aceasta, dar are un neajuns nu plaseaza automat scutirea personala. Daca nu stii, iti face recalcul la impozit. Aceasta si anul trecut leam scris oficial si nikă s4eastie. Vseo narmalno, ne integram in evrosoiuz.

 2. Petru spune:

  La mine este completata scutirea personala. tot este corect, Verificati !!!!

  1. Super contabil spune:

   Bravo, bravo au progresat, in ianuriare nu iera activ acest moment. Va multumesc, mati convins Fiscul este dinamic si progresiv.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...