37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Datorii incerte în bugetul social

Datorii incerte în bugetul social

25.08.20111.116 views Jurnaltv.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Datorii incerte în bugetul social

 

Jumătate dintre plătitorii în bugetul asigurărilor sociale de stat nu şi-au prezentat declaraţiile privind calcularea şi achitarea contribuţiilor pentru anul trecut. Este concluzia Curţii de Conturi care a prezentat un raport privind executarea bugetului asigurărilor sociale de stat, în anul 2010.

Din peste 141 de mii de contribuabili care au avut obligaţia de a prezenta declaraţii, numai 72 de mii le-au prezentat regulamentar. Acest lucru a generat înregistrarea unor datorii incerte ale contribuabililor către bugetul de asigurări sociale de stat , în sumă de 111,4 milioane de lei. Anterior Curtea de Conturi a descoperit cazuri de delapidări de bani publici la Ministerul Agriculturii, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, dar şi la Întreprinderea de stat Calea Ferată din Moldova.

 

 

Comentarii

  1. ghenadie negara spune:

    rapoartele CC al RM suna cam in felul „ot sovetskogo informbiuro”, numai ca fara glasul lui Levitan, despre luptele duse pentru banii publici intre tilhari pe de o parte si tilhari pe de alta parte. Oameni buni, ptr a nu se fura trebuie de taiat unele miini, ori capuri. altfel- muncim degeaba.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...