37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Darea de seamă fiscală se prezintă utilizând obligatoriu, metode de raportare electronică. Vezi pentru cine!

Darea de seamă fiscală se prezintă utilizând obligatoriu, metode de raportare electronică. Vezi pentru cine!

13.01.20172.255 views Fiscservinform.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Centrul de certificare al Î.S. „Fiscservinform" vă informează că, conform prevederilor art. 187 alin. (21) lit. d) și e) din Codul Fiscal, începând cu 01 ianuarie 2017 de către subiecții care desfășoară activități profesionale în sectorul justiției și de către contribuabilii care la situația din 1 ianuarie 2016 aveau angajați mai mult de 5 salariați, darea de seamă fiscală se prezintă utilizând, în mod obligatoriu, metode automatizate de raportare electronică, în forma și în modul reglementat de Inspectoratul Fiscal Principal de Stat.

Informații privind conectarea la serviciile fiscale electronice, actele de bază care trebuie prezentate, precum și alte informații utile, găsiți la adresa https://servicii.fisc.md/tarifedeclaratiaelectronica.aspx și în rubrica Întrebări frecvente întrebarea nr.6.

Totodată, este necesar să dețineți semnătura electronică, care o eliberează unul dintre Centrele de certificare acreditate în domeniul semnăturii electronice avansate calificate și care poate fi utilizată în cadrul tuturor serviciilor electronice publice prin intermediul MPass și MSign (FISC, CNAM, CNAS, eDocplat, eTender etc.). Lista prestatorilor de servicii acreditați în domeniul semnăturii electronice avansate calificate poate fi găsită accesând link-ul http://www.fisc.md/article.aspx?id=8755.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...