37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Cum aplicăm modificările recente din legislația muncii?!

Cum aplicăm modificările recente din legislația muncii?!

25.01.20162.537 views HR Portal
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

La data de 23 aprilie, în cadrul Conferinței Naționale Legislația muncii, am pus în discuție, cu dezbateri fierbinți modificările în 38 de articole din Codul Muncii RM, care urmau să fie operate. Propunerile de modificare și completare, au fost elaborate de grupul de lucru tripartit al reprezentanţilor partenerilor sociali, Guvern, patronate și sindicate. În cele din urma, la 20.11.2015 aceste modificări au fost aprobate prin Legea nr. Nr. 205 din 20.11.2015.

Compania de training, consultanță și outsourcing  HR Portal, vă invită la seminarul „Modificări recente în legislația muncii. Aspecte practice."

Vino la seminarul din 28 ianuarie, să discutam cu cel mai notoriu expert în domeniul dreptului muncii, ce schimbări implică aceste modificări în modul de perfectare a actelor angajaților. 

Vom trece în revistă, schimbările din codul muncii, dar vom face de asemenea o retrospectiva a CONVENŢIEI COLECTIVE Nr. 15 din 09.06.2015 care vizează Modificările şi completările ce se operează in Convenţia colectivă (nivel naţional) nr.2 din 9 iulie 2004 „Timpul de muncă şi timpul de odihnă".

Unde și cum trebuie să reflectăm aceste modificări, de ce să ținem cont, vom discuta în partea teoretică a seminarului. Vom aloca suficient timp studiilor de caz și rubricii întrebări-răspunsuri încât să aveți posibilitatea să puneți în discuție propriile situații neordinare din activitatea cotidiana.

Pentru a vă oferi maximă informație utilă, în cadrul seminarului vor fi abordate si alte subiecte: prevederi normative și particularități privind indemnizațiile pentru incapacitatea temporară de muncă, certificatele medicale, completarea datelor despre angajat și activitatea de munca, etc.

Experţi invitați:
Tudor Capșa - Director Centrul de Cercetări în Domeniul Relațiilor de Muncă, doctor în drept.
Silvia Maxian - Şef secţie metodologia asigurării cu indemnizaţii pentru concedii medicale, Direcţia generală finanţe şi asigurări sociale.

Seminarul se va desfășura pe 28 ianuarie, în sala de conferințe Hotel Europa. Înregistrarea participanților va avea loc începând cu ora 8.45. 

Preţul de participare este de 749 lei pentru un participant, ce cuprinde suportul de curs, pauza de cafea si prânz, certificatul de participare.

Oferim sistem de reduceri pentru mai mulţi angajaţi de la aceeaşi companie!

Pentru detalii și înregistrare ne puteți contacta:

Telefon: (022) 92-08-08; 060840041;
E-mail: info@hrportal.md;
Pagina oficială: www.hrportal.md
Adresa: str. Mitropolitul Varlaam, 65, of. 401.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...