37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Cum a reuşit Fiscul din Bulgaria să obţină încasări suplimentare de 10 mil. euro

Cum a reuşit Fiscul din Bulgaria să obţină încasări suplimentare de 10 mil. euro

20.12.2011575 views Capital.ro
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Cum a reuşit Fiscul din Bulgaria să obţină încasări suplimentare de 10 mil. euro

 

Metoda neobişnuită a Fiscului bulgar a de folosi elicopterul pentru a identifica proprietăţile imobiliare s-a dovedit a fi de mare succes. Agenţia Naţională de Venituri din Sofia a reuşit să-şi sporească astfel încasările cu aproape 20 de milioane de leva (10 milioane de euro), informează agenţia Novinite.

Şeful Agenţiei, Krasimir Stefanov, a declarat că metoda utilizării elicopterelor este una dintre cele mai de succes campanii ale instituţiei din ultimii câţiva ani. Autorităţile fiscale bulgare au lansat această operaţiune în toamna anului 2010.

În primele 11 luni ale acestui an, veniturile agenţiei au atins 11,4 miliarde de leva (5,7 miliarde euro), în creştere cu 715 milioane leva (357 milioane euro) faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Rezultatul se datorează colectării mai eficiente a taxelor, având în vedere că evoluţia economiei nu s-a modificat semnificativ în perioada respectivă, a spus Stefanov.

Comentarii

  1. Victoria spune:

    Da.e interesanta informatia aceasta,privind colectarea impozitelor,folosind metoda auxiliara de calcul a lor…Fiscul nostru ,ma indoesc,daca va lua vreo data aceasta spre exemplu,pentru lucrul lor… Cine le va permite decolarea elicopterelor???!!!

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...