37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Contribuabilii care comercializează produse de tutungerie cu amănuntul în vizită la Serviciul Fiscal de Stat

Contribuabilii care comercializează produse de tutungerie cu amănuntul în vizită la Serviciul Fiscal de Stat

20.04.20171.289 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

    Serviciul Fiscal de Stat s-a întrunit, recent, cu reprezentanții contribuabililor mari care comercializează țigări cu amănuntul pe întreg teritoriul țării. Scopul ședinței l-a constituit conformarea benevolă la cadrul legal a contribuabililor care practică acest gen de activitate.
Necesitatea desfășurării unei asemenea întruniri a rezultat din modificările Legii bugetului de stat pentru anul 2017 ce țin de stabilirea sancțiunii pentru comercializarea țigaretelor la un preț mai mic decât prețul minim stabilit (7 lei pentru un pachet de țigări fără filtru și 16 lei pentru un pachet de țigări cu filtru).

Reuniunea a avut loc în incinta SFS, iar factorii de decizie din cadrul Fiscului au venit cu un apel către agenții economici care comercializează produse de tutungerie cu amănuntul să își ajusteze prețul în conformitate cu modificările legislației.

   Totodată, SFS a atenționat contribuabilii respectivi față de riscurile încălcării prevederilor legale, menționând că în cazul în care comercianții vor comercializa țigări la un preț mai mic decât prețul stabilit de lege, aceștia riscă o pedeapsă cu amendă în sumă de 50% din valoarea stocului, dar nu mai puțin de o mie de lei.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...