37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Conferința Legislația Muncii – un eveniment care dezvoltă competențe în domeniul resurselor umane

Conferința Legislația Muncii – un eveniment care dezvoltă competențe în domeniul resurselor umane

14.03.20181.619 views HR Portal
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Peste 100 de specialiști în domeniul HR: contabili, juriști, liber profesioniști în domeniul resurselor umane și legislației muncii, directori de companii mici si mijlocii, ONG-uri își dau întâlnire la cea de-a V-a ediție a conferinței naționale „Legislația Muncii". Evenimentul își propune să consolideze comunitatea profesioniștilor în domeniul resurselor umane și să asigure un dialog direct cu organele de resort din domeniu.

În acest an evenimentul își propune să abordeze atât subiecte cu tradiție precum: controlul de stat în domeniul muncii; contractul de prestări servicii cu persoanele fizice, cât și subiecte noi precum: tichetele de masă; bune practici privind angajarea persoanelor cu dizabilități; modificări recente în legea privind dizabilitatea.

De asemenea, cele mai notorii personalități în domeniu precum și practicieni cu experiență vastă și implicare profesională activă, vor împărtăși experiențe eficiente și soluții la subiectele precum: recuperarea cheltuielilor pentru instruirea angajaților; medicina ocupațională; convențiile colective sau permisul de ședere.

Printre speakerii evenimentului se numără: D. Stăvilă, directorul Instectoratului de Stat al Muncii; Biroul de avocați „Brodsky Uskov Looper Reed & Partners"; Rodica Tabur - șefa Centrului Republican de Boli Profesionale; A. Ghețu - șef direcție din cadrul MSMPS; Asociația Obștească „Motivație"; Lilia Plugaru - șef direcție Agenția Națională pentru Ocuparea Forțelor de Muncă; Veaceslav Caminschi -Confederația Națională a Patronatelor din Moldova.

Evenimentul va fi desfășurat pe durata unei zile depline pe data de 15 martie, începând cu ora 9:00, la Summit Events - Sala Roșie.

Astfel, fiecare participant la conferință va avea o viziune mai complexă despre legislația în domeniu. Va beneficia de networking de calitate și va putea primi explicaţii din prima sursă şi soluţii practice de la cei care au elaborat proiecte de legi în domeniu.

Scopul evenimentului este de a aduna sub aceeași umbrelă profesioniștii din domeniul resurselor umane, de a pune în discuție cele mai actuale modificări din legislația muncii și de a dezbate practicile și experiențele pozitive în acets sens.

Înregistrarea la Conferința Legislația Muncii poate fi făcută AICI:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDsQh_XKWKtClztfzQaOyHXZUfUEWLqZSejoXt0Nch8Z5Bjg/viewform.

Detalii despre programul zilei și mai multe informații despre speakerii evenimentului AICI: http://clm2018.hrportal.md/.

Pentru mai multe detalii telefon: (022) 920 - 808/ 060840041, e-mail: info@hrportal.md.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...