37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Conţinutul extrasului din cont a fost completat

Conţinutul extrasului din cont a fost completat

(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Conţinutul extrasului din cont a fost completat

Pe parcursul ultimilor ani, Casa Naţională de Asigurări Sociale, prin implementarea tehnologiilor moderne, asigură o conlucrare eficientă cu mediul de afaceri şi cu persoanele fizice, atît plătitori de contribuţii, cît şi beneficiari de drepturi sociale. Astfel, recent a fost completat conţinutul extrasului din cont, care pe lîngă informaţia privind locul de activitate, perioada pentru care au fost calculate şi achitate contribuţiile de bază şi individuale la bugetul asigurărilor sociale de stat, va conţine şi informaţia referitoare la prestaţiile de asigurări sociale de stat de care beneficiază persoanele fizice. 

În acest context, persoanelor care au acces la contul curent, li se propune opţiunea de vizualizare a extrasului din cont prin intermediul SI ACCES CPAS, de pe pagina oficială web a CNAS – www.cnas.md.

Prin urmare, persoanele care beneficiază de prestaţii sociale, vor avea posibilitatea de a se informa şi de a verifica starea contului personal, care va conţine informaţia referitoare la tipul prestaţiei sociale stabilite, mărimea şi perioada pentru care a fost calculate.

Comentarii

  1. Petru spune:

    Ei ma bine sa faca o programa ca lumea pentru rev-uri dar nu aceste .. chestii.

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...