37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Comunicat informativ privind Modul de restituire a mijloacelor încasate în urma realizării clădirilor, terenurilor şi vânzarea pachetului de acţiuni

Comunicat informativ privind Modul de restituire a mijloacelor încasate în urma realizării clădirilor, terenurilor şi vânzarea pachetului de acţiuni

09.08.2016362 views Ministerul Finanțelor al RM
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ministerul Finanţelor informează că prin ordinul nr. 98 din 19 iulie 2016 (Monitorul Oficial nr.232-244/1224 din 29.07.2016) au fost operate modificări la ordinul cu privire la modul de achitare şi evidenţă a plăţilor la bugetul public naţional prin sistemul trezorerial al Ministerului Finanţelor în anul 2016 nr. 180 din 12 octombrie 2015.

Astfel, mijloacele din realizarea clădirilor, mijloacele din realizarea terenurilor şi mijloacele din vânzarea pachetului de acţiuni în rezultatul privatizării, încasate la bugetul de stat, se vor restitui de Ministerul Finanţelor în baza borderoului documentelor de plată completat de Agenţia Proprietăţii Publice cu informaţii ce ţine de competenţa sa, conform solicitării depuse de beneficiar la Agenţia Proprietăţii Publice, cu anexarea documentelor justificative.

Mijloacele enumerate mai sus, încasate la bugetul local, se vor restitui  de către autorităţile publice locale, la bugetele cărora au fost încasate.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...