37.9k
Home  »  Codul Fiscal în comentarii   »   Codul Fiscal în comentarii

Codul Fiscal în comentarii

16.05.2016889 views

Descrierea serviciului

Prin abonarea la acest serviciu veți avea acces la textul Codului Fiscal al RM actualizat, arhiva modificărilor. Totodată, la fiecare articol (sau alineat) din Codul Fiscal, dacă este cazul, vor fi inserate informații utile care pot facilita înțelegerea mecanismului de implementare a acestor norme: comentariile specialiștilor, lista articolelor din reviste de specialitate în care a fost abordată norma din lege, lista răspunsurilor la întrebări, publicate pe pagina contabilsef.md, referințe la răspunsurile publicate în baza generalizată a practicii fiscale a IFS, lista scrisorilor explicative emise de organele abilitate de stat (Ministerul Finanțelor, IFPS etc), în care este abordată norma corespunzătoare din lege, exemple din practica fiscală și judecătorească, alte acte normative, publicații, materiale relevante. Dacă va fi cazul, va fi plasat link la documente, scrisori și alte materiale publicate pe pagina noastră sau alte resurse. Avantajul serviciului constă în prezentarea informației actualizate în timp real. Veți avea acces la o arhivă cu modificările legislației operate pe parcursul timpului, la comentarii, articole, scrisori. Link-urile vor facilita accesul la acte normative, scrisori explicative în care se face referință sau sunt date explicații la articolul corespunzător din Codul Fiscal.

Prețul abonamentului

200 lei, exclus TVA pentru un an calendaristic din data achitării.

Modalitatea de abonare la serviciu

Procedura de abonare la acest serviciu este una simplă: pentru a primi acces la acest serviciu vă rugăm să vă autentificați pe pagina contabilsef.md. În cazul în care nu sunteți  înregistrat ca utilizator, efectuați procedura de înregistrare. După înregistrare veți primi un mesaj de activare a utilizatorului pe e-mail-ul indicat la înregistrare. În meniul utilizatorului alegeți categoria „Servicii contabilsef" și abonați-vă la serviciul dorit. În scurt timp veți primi contul de plată.După achitarea abonamentului (prin transfer bancar sau în numerar), va fi activat serviciul solicitat și veți primi pe e-mail o scrisoare de înștiințare.  Pentru orice întrebări sau detalii puteți să ne contactați la e-mailul office@contabilsef.md sau la numărul de telefon 022 22-49-37022 22-49-37

Totodată, înainte de a vă abona la acest serviciu, vă îndemnăm să faceți cunoștință cu termenele și condițiile de utilizare a serviciului.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...