37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Citiţi publicaţia bilingvă “Asigurarea Socială” nr.1 în versiune electronică

Citiţi publicaţia bilingvă “Asigurarea Socială” nr.1 în versiune electronică

(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Citiţi publicaţia bilingvă “Asigurarea Socială” nr.1 în versiune electronică

În acest număr al ziarului veţi citi despre majorarea de la de la 1 ianuarie, curent, a cuantumului indemnizaţiilor adresate familiilor cu copii, a indemnizaţiei unice la naşterea copilului şi a indemnizaţiei pentru îngrijirea/creşterea copilului. Citiţi, de asemenea, un material despre participarea, în perioada 29 ianuarie - 2 februarie, a Casei Naţionale de Asigurări Sociale la cea de-a XIII-a ediţie a Expoziţiei Naţionale “Fabricat în Moldova”.

Alt material, care va trezi, sîntem siguri, interesul cititorilor este plasat la rubrica “Tema numărului” şi răspunde la una din întrebările cu care se adresează femeile gravide sau soţii acestora - femeia asigurată, viitoare mamă, are dreptul să primească indemnizaţia de maternitate prevăzută de legislaţia moldovenească, dar în acelaşi timp să continuie să lucreze şi să primească salariu.

“Asigurarea Socială”, nr.1, mai conţine un material amănunţit despre metodele prin care puteţi apela la  specialiştii CNAS, pentru a găsi răspunsuri la întrebările Dumneavoastră.

Comentarii

  1. xx spune:

    nu merita citit. prezinta doar parte pozitiva care de fapt nu exista, motiv pentru care o storc dincolo de refuz. de ce nu scriu si despre cum se va plati mai putin pentru cresterea copiilor, si de ce la alegerea limbii in loc de RO/RU au scris MD/RU? imi pare rau 🙂

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...