37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Circa 75% din populația țării a achitat impozitul pe bunurile imobiliare (pentru persoanele fizice) beneficiind de 15% reducere

Circa 75% din populația țării a achitat impozitul pe bunurile imobiliare (pentru persoanele fizice) beneficiind de 15% reducere

10.07.2017467 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat a acumulat 315,5 milioane lei la Bugetul Public Național din taxele achitate de persoanele fizice drept impozit pe bunurile imobiliare. Planul stabilit pentru anul 2017 constituie 426,2 mln lei, iar reieșind din suma încasată până la 30 iunie, circa 75% din populația țării a achitat deja acest tip de taxă.

Proprietarii de imobile care au achitat integral impozitul menționat până la finele lunii iunie, au beneficiat de reducere de 15 la sută din suma impozitului calculat.

SFS anunță contribuabilii care nu au profitat de dreptul de 15% reducere că sunt obligați să achite impozitul pentru bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar în părți egale, nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie, anul curent.

Persoanele care nu vor achita în termen impozitul pe bunurile imobiliare, vor achita penalitate pentru fiecare zi de întârziere (0,0384 % din suma impozitului pe bunurile imobiliare neachitat).

Pentru informații suplimentare, urmează să Vă adresați Serviciilor de colectare a impozitelor și taxelor locale din componența primăriilor, în raza căreia este amplasat bunul imobil sau la numărul 080001525, apel gratuit.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...