37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Circa 650 de agenţi economici au prezentat declaraţiile forma 4-BASS prin Internet

Circa 650 de agenţi economici au prezentat declaraţiile forma 4-BASS prin Internet

(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Circa 650 de agenţi economici au prezentat declaraţiile forma 4-BASS prin Internet

În perioada 1-15 iulie 2013, plătitorii de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat (BASS) au prezentat declaraţiile privind calcularea şi utilizarea contribuţiilor de asigurări sociale de stat obligatorii (forma 4-BASS) pentru trimestrul II al anului 2013.


În perioada de raportare circa 650 de plătitori de contribuţii la BASS au ales modalitatea de depunere a declaraţiilor forma 4-BASS cu aplicarea semnăturii digitale  prin intermediul Sistemului Informaţional Automatizat „e-Reporting” -
www.raportare.md.

Casa Naţională de Asigurări Sociale salută faptul că plătitorii de contribuţii la BASS au ales modalitatea de prezentare a declaraţiei forma 4-BASS prin Internet şi asigură, că pînă la următoarea perioadă de raportare, va întreprinde toate măsurile pentru înlăturarea inconvenienţelor întîmpinate în trimestrul curent.

Astfel, Casa Naţională de Asigurări Sociale propune tuturor plătitorilor de contribuţii la BASS să utilizeze tehnologiile informaţionale în interacţiunea cu subdiviziunile teritoriale ale Casei Naţionale de Asigurări Sociale şi, respectiv, să beneficiere de avantajele oferite de serviciul de depunere a declaraţiilor forma 4-BASS prin Internet.

Comentarii

  1. Adrian spune:

    uau, conform datelor de pe site-ul fisc.md sint peste 640 000 de agenti economici. Iar declaratii au prezentat circa 650 de agenti., adica 0.1% 🙂 Se bucura de succes e-raportarea asta. Dar cel mai nostim este ca la acest numar sint probleme tehnice, dar ce o sa faceti cind o sa fie de 5 sau 10 ori mai multi?

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...