37.9k
Home  »  Articole  »  Contabilitate   »   Cheltuieli din contul profitului – inovație sau eroare?

Cheltuieli din contul profitului – inovație sau eroare?

Tema pentru acest articol a fost concepută cu mult timp în urmă. În primul rând, în calitate de reacție la publicațiile în edițiile periodice, practica contabilă potrivit cărora profitul net poate constitui o sursă de acoperire a cheltuielilor curente ale unei societăți comerciale. Se promovează ideea că profitul net (rezervele) entității constituie o sursă de plată a salariilor angajaților, ajutoarelor materiale, contribuțiilor de asigurare de stat obligatorii, pri...

Această informație este protejata

Pentru a vizualiza vă rugăm să vă autentificați

Inregistrare Autentificare

Comentarii

  1. Irina spune:

    SInt de acord cu dvs. Ca mam intilnit cu situatii de genul dat, in special cind mergea vorba de salariu 13 dupa rezultatele anului, care se platea in anul urmator. Si in cele mai dese cazuri ni se indica ca trebuie sa fie din profitul nerepartizat.

  2. Ana spune:

    Offff, mereu am discutii neplacute cu directorul cind se platesc aceste prime pentru rezultatele anului precedent. Explic ca trebuie date la cheltuielile perioadei, chiar daca fondatorii au decis sa fie din contul lor. Ca sa nu diminuezi profitul anului de gestiune si sa nu stric indicatorii.

Articole similare

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...