37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Ce sa faci daca iti urasti jobul

Ce sa faci daca iti urasti jobul

22.03.20161.049 views Gandeste-Pozitiv.ro
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Daca simti ca iti urasti jobul, ar fi bine sa stii ca nu esti singura persoana. Multe sunt persoanele care se gandesc cu groaza la inca o zi de munca, insa nu poti sa te plangi la nesfarsit la toata lumea care vrea sa te asculte si sa nu faci o schimbare.

Gandeste Pozitiv si cauta solutii pentru a schimba situatia in care te afli. Noi iti spunem ce poti face daca iti urasti jobul.

1. Gandeste inainte sa-ti dai demisia. Cateodata, mai ales intr-o zi cu adevarat proasta, poti sa fii tentat sa renunti pur si simplu, eventual si cu cateva cuvinte alese pentru seful tau. Noi te sfatuim sa nu faci asta, mai ales daca nu ai primit deja un alt job.

Renunta totusi fara probleme daca ai economii adunate pentru urmatoarele 6-12 luni, daca salariul partenerului tau este suficient pentru amandoi pentru urmatoarele 6-12 luni, sau daca esti intr-un mediu abuziv fizic si emotional.

Daca nu te incadrezi in aceste categorii, incearca sa iti reimprospatezi perspectiva asupra locului tau de munca pentru a putea privi partea pozitiva a lucrurilor pana iti gasesti un nou job. Concentreaza-te pe lucrurile pe care le poti controla, ca de exemplu proiectul la care lucrezi care va arata bine in CV-ul tau si te va ajuta sa-ti obtii jobul dorit. Intotdeauna poti gasi si elemente pozivite. Si nu uita ca nu faptele in sine te afecteaza, ci atitudinea ta in fata lor!

2. Mergi la sursa problemelor. De multe ori, atunci cand nu iti plac colegii sau programul de munca, frustrarile tale pot veni de la tine, de la conversatiile pe care le eviti.

Citeste integral articolul pe gandeste-pozitiv.ro

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...