37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   CCI oferă 30 % reducere pentru participarea la expoziția Fabricat în Moldova câștigătorilor Mărcii Comerciale și Premiului Calității

CCI oferă 30 % reducere pentru participarea la expoziția Fabricat în Moldova câștigătorilor Mărcii Comerciale și Premiului Calității

(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Învingătorii concursurilor „Marca Comercială a Anului" și „Premiul pentru realizări în domeniul calității" din anul precedent, vor beneficia de reduceri de 30% la participarea în cadrul expoziției naționale Fabricat în Moldova, organizată de Camera de Comerț și Industrie în perioada 03-07 februarie 2016, la Centrul expozițional Moldexpo.

Participanții concursurilor „Marca Comercială a Anului" și „Premiul pentru realizări în domeniul calității", organizate anual de către CCI, care au obținut premiul mare - trofeul Mercuriul de Aur și Zeița Calității, dar și medalii de aur, argint și bronz, sunt încurajați să se înscrie până la data de 15 ianuarie curent, la expoziția „Fabricat în Moldova" pentru a primi o reducere de până la 30% din prețul de participare.

La expoziție s-au înregistrat deja peste 200 de întreprinderi din întreaga țară, cca 90 la sută din spațiul expozițional fiind rezervat sau contractat.

În acest an, programul de afaceri al expoziției va promova în special economia verde, dar va cuprinde și tematici de actualitate pentru orice producător din Moldova, cum ar fi aplicarea prevederilor Acordului de Comerț Liber și Aprofundat cu UE (DCFTA) și cerințele față de produsele exportate pe piața UE.

De asemenea, programul va cuprinde sesiuni de informare privind Fondul de garantare a creditelor pentru IMM-uri, tradiționalul Târg al forței de muncă, iar CCI va lansa platforma de expoziții virtuale cu o expoziție generală „Fabricat în Moldova".

Expoziția întrunește anual produse și servicii din toate sectoarele economiei și oferă agenților economici oportunitatea de a-și promova mărfurile și serviciile și posibilitatea de testare a acestora la capitolul cerere, consolidarea pozițiilor pe piața și stabilirea unor noi contacte atât în țară, cât și peste hotare.

Pentru a rezerva spațiu expozițional, întreprinderile sunt rugate să contacteze responsabilii din cadrul CCI - carolina.chiper@chamber.md sau la numărul de telefon 022-210-725.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...