37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Camera de Comerț și Industrie oferă noi posibilități agenților economici autohtoni

Camera de Comerț și Industrie oferă noi posibilități agenților economici autohtoni

15.01.2013914 views Unimedia.info
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Camera de Comerț și Industrie oferă noi posibilități agenților economici autohtoni

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova prestează agenților economici noul serviciu ChamberTrust. Devenind membri ai ChamberTrust, întreprinzătorii vor avea siguranța că informațiile despre companiile lor sunt veridice, sporind vizibilitatea acestora, transmite UNIMEDIA.

În calitate de membri, fiecare întreprinzător va primi o ștampilă electronică, ce confirmă veridicitatea informaţiilor de afaceri ale companiilor. Însemnul le permite businessmenilor din lumea întreagă să identifice cu uşurinţă noi parteneri de afaceri, a căror existenţă, profil, produse şi servicii au fost verificate de către o Cameră de Comerţ națională.

Concomitent, informa
ția despre companie va fi plasată pe portalul oficial al Worldchambers, care întruneşte peste 12 000 de Camere de Comerţ și este accesat lunar de 250 000 de vizitatori. 

Noul serviciu va facilita accesul companiilor autohtone pe pia
ța externă și le va poziționa în calitate de parteneri de încredere.

„ChamberTrust este unul dintre cele mai eficiente şi de succes proiecte ale Reţelei Mondiale a Camerelor de Comerţ (Worldchambers). Pentru partenerii străin, calitatea de membru în baza de date ChamberTrust este o dovadă în plus despre seriozitatea companiei. 
Ținând cont de dificultăţile pe care le întâmpină întreprinderile autohtone în cadrul procesului de pătrundere pe piețele externe şi de necesitatea utilizării raționale a mijloacelor financiare pentru marketing, noul serviciu este imperios”, susține Mihai Bîlba, directorul Direcției Relații Internaționale a CCI.

Agen
ții economici care doresc să facă parte din ChamberTrust se pot adresa la Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova: tel: 022-23-87-70, fax: 022-22-13-91 e-mail: dre@chamber.md.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...