37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Cînd Guvernul va aproba bugetul pe anul 2016

Cînd Guvernul va aproba bugetul pe anul 2016

11.03.20161.133 views
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Guvernul va examina proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2016 după ce va aproba politica bugetar-fiscală pe anul curent, care urmează să fie discutată la ședința apropiată. Informația a fost comunicată jurnaliștilor de ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, care a menționat că aprobarea bugetului în mare măsură depinde de nivelul de impozitare în acest an, notează NOI.md.

Ministrul Finanțelor a spus că proiectele politicii bugetar-fiscale și bugetul pe anul 2016 trebuiau adoptate încă în anul 2015, însă acest lucru nu s-a reușit din cauza instabilității politice, de aceea Guvernul urmează să aprobe aceste două documente financiar-economice vitale în regim de urgență.

Octavian Armașu și-a exprimat convingerea că situația nu se va repeta la adoptarea politicii bugetar-fiscale și bugetului de stat pe anul 2017. Potrivit demnitarului, s-a ajuns la o înțelegere cu patronatele și sindicatele că, imediat după aprobarea politicii bugetar-fiscale și a bugetului de stat pe anul 2016 va începe elaborarea acestor documente pentru anul viitor, pentru ca să fie examinate pînă la sfîrșitul trimestrului II și să fie transmise în Parlament, în conformitate cu legislația în vigoare.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...