37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Autoritățile Moldovei au majorat cheltuielile pentru delegațiile străine

Autoritățile Moldovei au majorat cheltuielile pentru delegațiile străine

30.01.20141.348 views Noi.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Autoritățile Moldovei au majorat cheltuielile pentru delegațiile străine

Guvernul Republicii Moldova a majorat volumul maxim de cheltuieli pentru alimentarea membrilor delegațiilor străine oficiale, transmite NOI.md. Potrivit amendamentelor operate la anexa Hotărîrii Guvernului „Privind cheltuirea mijloacelor pentru primirea şi deservirea delegaţiilor oficiale străine şi a anumitor persoane” în timpul desfășurării recepțiilor oficiale pentru delegațiile străine, cheltuielile pentru un participant în funcție de grupa delegației pentru cină și prînz (grupele I, II și III depinde de nivelul oficialului care conduce delegația) au fost majorate de la 400 pînă la 500 de lei, de la 300 pînă la 400 de lei și de la 250 pînă la 350 de lei, respectiv.

Cheltuielile pentru cocktailuri pentru o persoană au fost majorate, în funcție de grupa delegației, de la 100 pînă la 145 de lei, de la 60 pînă la 85 de lei și de la 45 pînă la 65 de lei. Cheltuielile pentru fourchette (la plecare) au fost majorate de la 100 pînă la 145 de lei și de la 60 pînă la 85 de lei (pentru grupa III nu este prevăzut fourchette la plecare). Cheltuielile pentru alimentarea unui membru al delegației străine, în funcție de grupă, au fost majorate de la 450 pînă la 650 de lei, de la 350 pînă la 500 de lei și de la 270 pînă la 400 de lei, respectiv.

Comentarii

  1. stas spune:

    siguк ca trebuie de majorat ca doar cind vine stapinul sa-si verifice colonia nu trebuie sa duca lipsa nici de furshet si nici de cocktailuri, dar cu bugetarii cum facem? auuuuu autoritatile Moldovei???? cu medicii cu profesorii cu pensionarii ??

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...