37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   ATENȚIONARE pentru operatorii de transport rutier! Cererile de modificare a programului de transport interraional pot fi depuse din 1 decembrie

ATENȚIONARE pentru operatorii de transport rutier! Cererile de modificare a programului de transport interraional pot fi depuse din 1 decembrie

29.11.2016677 views realitatea.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor informează operatorii de transport rutier de persoane și bagaje că începând din 1 decembrie 2016 până pe 15 ianuarie 2017 pot fi depuse cererile de modificare a programului de transport interraional.

În conformitate cu prevederilor art. 37 alin. (7) al Codului transporturilor rutiere, aprobat prin Legea nr. 150 din 17.07.2014, modificarea programului de transport rutier interraional poate fi efectuată anual numai în perioada 1 ianuarie - 15 februarie, cu informarea, în termen de 30 de zile calendaristice, a tuturor operatorilor de  transport rutier care activează pe ruta la care urmează a fi efectuate modificări.

În acest context, în scopul examinării eficiente a cererilor depuse și respectarea prevederilor art. 8 la Legii nr. 190 din 19.07.1994 cu privire la petiționare, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor va începe din luna decembrie să primească cererile de modificare a programului de transport interraional. Cererile depuse în afara perioadei menționate vor fi restituite fără examinare.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...