37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Aproape jumătate dintre moldoveni vor să primească salariul ÎN PLIC

Aproape jumătate dintre moldoveni vor să primească salariul ÎN PLIC

02.05.2013946 views Publika.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Aproape jumătate dintre moldoveni vor să primească salariul ÎN PLIC

Peste 40 la sută dintre moldoveni preferă să primească salariul în plic. Cel puţin asta arată datele unui studiu realizat de Magenta Consulting, la comanda Companiei de Colectare a Datoriilor INCASO.

Astfel, la întrebarea "E mai bine să primeşti salariul în plic, dar suma să fie mai mare?", 41 la sută dintre participanţii la sondaj au răspuns afirmativ. Potrivit studiului, acest punct de vedere a fost împărtăşit de persoanele mai tinere.

Alţi 42 la sută ar dori să primească salariul oficial, chiar dacă suma acestuia ar fi mai mică. Preferinţa este caracateristică angajaţilor din instituţiile de stat. Totodată, trei la sută au declarat venituri cu alte opţiuni, iar 14 la sută nu au ştiut ce să răspundă.

Sondajul a fost efectuat prin telefon, pe un eşantion de 1.170 de persoane din întreaga ţară.

Comentarii

  1. diana spune:

    din pacate e adevarat…
    si eu prefer in plic, fiindca impozitele care le achitam nici nustiu unde se repartizeaza…

  2. Aurel, patanovici spune:

    Deacord Diana, daca ar fi o gestiune corecta, eficienta ar fi alta situatie, dar dupa atita spalare de bani, numai are rost sa achiti la buget impozite oricum banii vor fi inghititi de Oligarhi, de asa numitele persoane Obscure care au interese mafiote si saracesc bugetul R.M. prin diferite scheme frauduloase!!!

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...