37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Anunț pentru deținătorii de patente!

Anunț pentru deținătorii de patente!

17.01.20181.276 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Serviciul Fiscal de Stat, ține să informeze solicitanţii și titularii de patente de întreprinzător că aceștia vor beneficia de reducere de 50% la achitarea primelor de asigurare medicală obligatorie pentru anul 2018 până la data de 31 martie, curent. Astfel, cei care vor procura polița de asistență medicală în acest termen, vor achita doar 2028 lei în loc de 4056 lei.

Aceste prevederi sunt descrise în Legea fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pe anul 2018 nr. 280 din 15.12.2017.

Plata pentru prima de asigurare de asistență medicală se poate efectua la ghișeele băncilor comerciale și ale oficiilor poștale, în baza buletinului de identitate. De asemenea, această tranzacție poate fi efectuată prin intermediul serviciului guvernamental de plăți electronice Mpay (cu card bancar, prin internet banking și la terminalele de plată).

Serviciul Fiscal de Stat, îndeamnă solicitanții și deținătorii patentei de întreprinzător să utilizeze dreptul de a beneficia de reduceri la achitarea primelor de asigurare medicală obligatorie calculată în sumă fixă, aplicabile doar în primele 3 luni ale anului.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...