37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   ANSA a întocmit săptămâna trecută 236 de prescripții și aplicat 50 de amenzi

ANSA a întocmit săptămâna trecută 236 de prescripții și aplicat 50 de amenzi

21.03.2018831 views realitatea.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a efectuat pe parcursul săptămânii trecute 86 de controale la agenții economici din domeniul producției de origine vegetală, 15 întreprinderi de comercializare a produselor de uz fitosanitar, fertilizanți.

Astfel, șapte agenți economici au fost supuși controlului la compartimentul pregătirii și comercializării semințelor. Inspectorii ANSA s-au deplasat la 37 ferme de întreținere a animalelor, la 7 incubatoare, 9 exploatații de animale, 15 puncte de colectare a laptelui, 2 fabrici de lactate o unitate de fabricare a produselor din carne și 104 gospodării particulare.

În perioada de referință au fost verificate din punct de vedere a conformității 59 de magazine alimentare, 5 gherete alimentare, 10 marketuri, 2 supermarketuri și 4 magazine specializate. Inspectorii au întreprins vizite de control la 11 cafenele și la 108 blocuri alimentare din instituții școlare și preșcolare.

În total, în urma controalelor efectuate de către inspectorii ANSA, pe parcursul săptămânii trecute au fost depistate 238 de neconformități, întocmite 236 de prescripții și 50 procese verbale de contravenție.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...