37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   ANRE a stabilit noi prețuri plafon, benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește

ANRE a stabilit noi prețuri plafon, benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește

25.01.20171.147 views Moldpres.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Prețurile la cea mai solicitată benzină auto Premium-95 vor crește de astăzi cu 12 bani, iar la motorină vor scădea cu 5 bani. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit ieri prețul plafon de comercializare a benzinei Premium-95 pentru perioada 25 ianuarie - 7 februarie la nivel de 18.11 lei pentru un litru, iar la motorină de 15,54 lei, informează MOLDPRES.

Este a cincea perioadă consecutiv cînd benzina se scumpește. În perioada anterioară prețurile la benzina auto Premium-95 au crescut cu 3,8 la sută.

Noile prețuri la benzină și motorină au intrat în vigoare la miezul nopții, iar operatorii nu vor avea dreptul să comercializeze cu amănuntul carburanții la prețuri mai mari decît cele stabilite de ANRE. Prețurile afișate ieri pe pagina electronică a ANRE vor fi valabile 14 zile calendaristice.

ANRE aplică procedura de stabilire a prețurilor plafon de comercializare a carburanților de la sfîrșitul lunii mai, cînd a fost stabilit un preț de 16,21 lei per litru de benzină Premium-95 și 13,83 lei pentru litrul de motorină.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...