37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   ANPC a împărţit amenzi de 19 mii lei comercianţilor de mobilă care au încălcat legislaţia fiscală

ANPC a împărţit amenzi de 19 mii lei comercianţilor de mobilă care au încălcat legislaţia fiscală

08.05.20121.302 views 24h.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

ANPC a împărţit amenzi de 19 mii lei comercianţilor de mobilă care au încălcat legislaţia fiscală

 

Agenţia Naţională pentru Protecţia Concurenţei (ANPC) a aplicat amenzi de 19 mii lei pentru 18 comercianţi de mobilă, pentru încălcarea legislaţiei fiscale , potrivit informaţiilor ANPC.

„Companiile au fost amendate pentru lipsa sau formarea incorectă a preţului, nerespectarea cerinţei de eliberare a bonului de casă, a condicii de reclamaţii, ignorarea plângerilor consumatorilor, lipsa autorizaţiei pentru activitate, lipsa informaţiilor asupra articolului, a instrucţiunii de ambalare şi instalare, expirarea termenului licenţei, neîndeplinirea cerinţei de prezentare a informaţiilor în limba oficială”, se mai spune în informaţia ANPC.

Agenţia a întocmit 18 procese-verbale, şi s-au emis 17 prescripţii de eliminare a neregulilor şi două interdicţii provizorii la vânzări.

Comentarii

  1. Petru spune:

    Sau bagat si acestea, nu prea tin minte ca au dreptul sa amendeze si ei in baza legislatiei fiscale

  2. Cires Elena spune:

    Petru, In baza Codului Contraventional.

  3. Victoria spune:

    Mi se pare,ca,cineva, din functionarii de stat, detine cota-parte in vre-o intreprindere de mobila(sau comert cu aceasta)!!! Ei,si,cum vor lupta cu concurentii???!!! Desigur-prin Ajentia Nationala pentru Protectia Concurentei!!!…Cum se zice:” И-смех,и-грех!!!”….Inca in ce domeniu se vor mai efectua asemenea controale???!!!…..Bani in bujet nu ajung!!!(pentru intretinerea functionarilor publici!!!)deaceia om mai auzi asemenea noutati a ANPC si din alte sectoare a economiei Moldovei…Controlori devin mai multi ca lucratori !!!….

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...