37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Angajați ai Serviciului Fiscal de Stat instruiți în domeniul protecției datelor cu caracter personal

Angajați ai Serviciului Fiscal de Stat instruiți în domeniul protecției datelor cu caracter personal

02.06.2017881 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

283 de angajații din cadrul Serviciului Fiscal de Stat au fost instruiți în domeniul protecției datelor cu caracter personal în serviciul public și sistemul administrației publice. Cursurile au fost organizate de SFS de comun cu Centrul Național de Protecția datelor cu Caracter Personal în perioada 5-31 mai 2017. Participanții la seminare au studiat tehnici de securitate referitoare la protecția datelor secrete, modalități de protejare a acestui tip de date, legislația ce reglementează protecția datelor cu caracter personal și altele.

La finele evenimentului, participanții au remarcat importanța conjugării eforturilor pentru asigurarea protecţiei drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, în special, a dreptului la inviolabilitatea vieţii intime, familiale şi private.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...