37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Achită impozitul pe bunurile imobiliare prin MPay – comod și rapid!

Achită impozitul pe bunurile imobiliare prin MPay – comod și rapid!

16.06.20161.309 views Serviciul Fiscal de Stat
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Proprietarii de bunuri imobiliare care doresc o reducere de 15% din suma totală a impozitului pe bunurile imobiliare trebuie să achite impozitul până la data de 30 iunie 2016.

Serviciul de colectare a impozitelor și taxelor locale al primăriei calculează mărimea impozitelor datorate de cetățean pentru terenuri și construcții și remite un aviz de plată.

De regulă, avizul de plată cuprinde date privind toate impozitele calculate pentru bunurile imobiliare pe care le deține contribuabilul (impozitul pentru casă și anexe gospodărești; impozitul pentru terenurile care intră în lotul de pe lângă casă; impozitul pentru terenurile agricole etc.).

Astfel, proprietarii de bunuri imobiliare care au recepționat un aviz de plată, pot achita impozitul pe bunurile imobiliare prin serviciul guvernamental de plăți electronice MPay.

Cetățenii Republicii Moldova stabiliți cu traiul peste hotarele țării, la fel pot achita impozitul pentru bunurile imobiliare prin serviciul Mpay, utilizând cardul bancar.

Dacă nu ați primit avizul de plată sau sunteți peste hotarele țării, dar doriți să achitați impozitul pentru bunuri imobiliare, Serviciul Fiscal de Stat pune la dispoziția Dvs. un motor de generare a avizului pe pagina web www.servicii.fisc.md.

Pentru aceasta, Vă autentificați prin serviciul MPass, iar dacă nu dețineți semnătura mobilă sau semnătura digitală, puteți accesa serviciul prin email/parolă, dacă dețineți un cont de utilizare pe pagina web www.servicii.fisc.md. Respectiv, urmând pașii sistemul va afișa avizul de plată și vă va direcționa spre serviciul MPay.

MPay face posibilă achitarea impozitului prin intermediul mai multor modalități de plată cum ar fi: carduri bancare, terminale de plată, sisteme e-banking și plăți în numerar.În cazul plăților în numerar, cetățenii se pot adresa la ghișeele băncilor conectate sau la oficiile Poștei Moldovei.

Aici puteți accesa Ghidul utilizatorului pentru achitarea impozitului pe bunurile imobiliare prin Mpay.

Astfel, achitarea impozitului pe bunurile imobiliare - poate fi rezumată la activități de câteva minute, independente de programul de lucru al instituțiilor publice, evitând inclusiv drumurile la ghișeele băncilor comerciale.

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...