37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   Accesaţi serviciul „Fişa imobilului” şi aflaţi informaţii cu privire la bunurile imobiliare deţinute

Accesaţi serviciul „Fişa imobilului” şi aflaţi informaţii cu privire la bunurile imobiliare deţinute

15.10.20131.437 views Servicii Fiscale Electronice
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Accesaţi serviciul „Fişa imobilului” şi aflaţi informaţii cu privire la bunurile imobiliare deţinute

Vă informăm că 15 octombrie 2013 este ultima zi, prevăzută de legislaţia în vigoare, în care contribuabilii pot achita cea de-a doua parte a impozitului pe bunurile imobiliare şi impozitului funciar, aferente perioadei fiscale a anului 2013, fără aplicarea penalităţilor.

Întru acordarea sprijinului informațional Serviciului Fiscal de Stat oferă contribuabililor Serviciul de acces on-line la „Fișa imobilului” disponibil pe portalul servicii.fisc.md, 24/24 ore, 7 zile pe săptămînă.

Pentru utilizarea serviciului „Fişa imobilului” sunt necesari următorii paşi:

§  Autentificarea pe portalul servicii.fisc.md;

§  Accesarea serviciul „Fişa imobilului”.

Accesînd acest serviciu contribuabilii au posibilitatea să vizualizeze informaţia cu privire la bunurile imobiliare pe care le au în posesie, precum şi valoarea calculată a impozitului pentru fiecare bun imobil în parte.

În cazul în care utilizatorul nu dispune de bunuri imobiliare, spre vizualizare va apărea următorul mesaj: „Persoana dată nu dispune de proprietăţi imobiliare”.

Menţionăm că, în condiţiile neachitării impozitelor în termenul prevăzut de legislația în vigoare, penalitatea va constitui 0,03% pentru fiecare zi de întîrziere a achitării acestora.

Pentru alte informaţii privind serviciile electronice fiscale, contactaţi Centrul de Asistenţă şi Contact a Î.S.”Fiscservinform” la numărul de telefon (022) 822-222.

Comentarii

 1. Tatiana spune:

  Si cine va spus ca lucreaza aceasta fisa a imobilului?Sau lucreaza ca si cea a contului curent?

 2. Corina spune:

  Stimata Tatiana dacă doriți să vizualizati informație referitor la imobil vă indemnăm să utilizati serviciul de pe Portalul Serviciilor Publice
  https://servicii.gov.md/ServiceDetails.aspx?id=18d6d1f1-994f-42fb-9ea2-c1ee975d56a6

 3. Tatiana spune:

  Multumesc mult,dar in articol e scris clar” pe site-servicii.fisc.md”…parca stiu sa citesc! Si ar trebui sa vad si cifra impozitului pe imobil calculat,ceea ce pe servicii.gov.md nu are de unde se vedea;-)

 4. Corina spune:

  Da, da aveti dreptate, insa pentru orice eventualitate v-am propus sa utilizati si serviciul mentionat …

 5. Anaqstasia spune:

  De ce pin acum nu putem verifica contul curent?

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...