37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   7 reguli de urmat pentru agentii de vanzari

7 reguli de urmat pentru agentii de vanzari

23.06.20161.014 views Gandeste-Pozitiv.ro
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Agentii de vanzari corporate cu ani buni de experienta, isi iubesc meseria si o fac cu mare placere. Pot fi numiti chiar antreprenori , datorita curajului si darzeniei cu care accepta in fiecare zi provocarile pe care le ofera intalnirea cu un nou client sau un alt partener de business. Cei care aduc clienti unei afaceri, indiferent de marimea si brandul firmei in care lucreaza, stiu cel mai bine cum trebuie tratat un client dar si cum isi pot face targetul. Agentii de vanzari iau pulsul pietei zi de zi si cunosc asteptarile clientilor.

Mai jos va dam 7 reguli pe care trebuie sa le urmeze orice om de vanzari pentru a avea succes.

1. Trateaza fiecare client ca pe un membru al familiei
Vanzarea se bazeaza pe creare de relatii si incredere.  Nu vinde niciodata ceva in care tu nu crezi si nu ai folosi la randul tau. Odata ce reputatia ta este patata este foarte greu sa o „cureti" .  Deci, ca o regula de baza -  trateaza fiecare client cu respectul  pe care il merita.

2. Fii perseverent  pana cand obtii ceea ce vrei
Nu renunta doar pentru ca ai fost o data respins. Mergi mai departe . Daca te opresti la primul „nu" ,nu vei fi niciodata un vanzator de succes. Nu conteaza de cate ori ai fost respins, mergi mai departe si vei reusi.

3. Vinde in fiecare zi ca si cum ar fi ultima.
Niciodata sa nu astepti pana maine. Vinde astazi!  Foloseste lucrurile  care iti fac placere ca sa te motiveze pentru urmatoarea vanzare. De exemplu, rasplateste-te cu  un cadou pentru fiecare 10 vanzari pe care le faci. Doar asigura-te ca recompensa este mare.

Citeste integral articolul pe gandeste-pozitiv.ro

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...