37.9k
Home  »  Noutăţi  »  Noutăţi generale   »   6 dorinţe psihologice pe care să mizezi în marketing!

6 dorinţe psihologice pe care să mizezi în marketing!

14.11.20121.010 views ECOnomist.md
(Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
false false false MicrosoftInternetExplorer4

6 dorinţe psihologice pe care să mizezi în marketing!

 

Strategiile de marketing de calitate sunt cele pe care mizăm pentru afaceri de succes, pentru afaceri conduse cu toată eficienţa. Un aspect esenţial pe care punem accentul în mod continuu în marketing este cel reprezentat de suma de dorinţe psihologice care pot determina clienţii pasivi să devină clienţi activi.

Iată şi şase dorinţe psihologice importante pe care putem miza în elaborarea de strategii de marketing care să returneze rezultate cât mai bune:

1. Cei mai mulţi clienţi vor ca problemele lor să dispară cât mai rapid. Dacă aveţi produse sau servicii care să elimine probleme reale, acestea devin surse importante de profit.

2. Clienţii doresc să se simtă respectaţi, valoraţi, să fie complimentaţi.

3. Clienţii au nevoie de afecţiune şi iubire, aşa că produsele şi serviciile care le asigură şanse mai multe de succes în viaţa lor amoroasă sunt unele cu şanse mari să deţină niveluri înalte de vânzări.

4. Clienţii mai doresc să se simtă în siguranţă, acasă, în conducerea unei afaceri, în mersul carierei lor, când achiziţionează un produs, când folosesc anumite servicii ş.a.m.d.

5. Mai mult, o altă dorinţă psihologică pe care mizăm în mod substanţial este cea referitoare la necesitatea de acord cu ceilalţi din jurul lor. Clienţii nu doresc să rămână în urmă aşa că vor fi tentaţi să achiziţioneze produsele populare şi pe care ceilalţi le preferă. Mulţi doresc să fie în trend cu noutăţile aşa că şanse mari au şi produsele inovative.

6. Nu în ultimul rând, clienţii adoră surprizele şi concursurile, oportunităţi ce le permit să evadeze din rutină. Şi aceasta este o dorinţă pe care o puteţi valorifica prin intermediul ofertelor, promoţiilor, concursurilor şi reducerilor constante. Mult succes!

Comentarii

Înregistrare

Restabilirea parolei

Se încarcă...